diakonia-hu

Cím: Zambilei u. 7 sz. 400427 Kolozsvár      •      Tel/fax: +40 - 264 - 441971      •      Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Együtt az életért

Please update your Flash Player to view content.

Panaszablak

Mivel évente több mint 300.000 szolgáltatást nyújtunk, és ugyanennyi személyi kapcsolatot is teremtünk egyúttal, problémák is keletkezhetnek, ámbár mindent megteszünk a megelőzésükért. Alapítványunk filozófiájának lényeges eleme, hogy a problémákat (hibákat) azonosítsuk, ellenőrizzük és megoldjuk, mert ettől lesz jobb a szervezetünk eredménye és a lakossággal való kapcsolatunk. Az észrevételeket komolyan vesszük, ha bejelentést, észrevételt, kritikát vagy reklamációt jeleznek nekünk, kivizsgáljuk és visszajelzünk a megoldás módjáról. Ehhez természetesen aláírt és lakcímmel meg telefon/email elérhetőséggel ellátott bejelentés szükséges. Névtelen bejelentést nem veszünk figyelembe.

 

Itt lehet Bejelentést tenni

 

 

 

Elégedettségi Kérdőív

Amennyiben ideje lehetővé teszi, kérjük Önt, segítse a munkánk áttekinthetőbbé tételét azzal, hogy az alábbi Elégedettségi Kérdőívet kitölti. Nekünk fontos.