header_top_en
 
Română (România)Hungarian (formal)English (United Kingdom)Deutsch (DE-CH-AT)


Vásárhelyi Forgatag

A Vásárhelyi Forgatag keretén belül három alkalommal tett bizonyságtételt egyik munkatársunk, 24-én, 25-én és 27-én.

Read more...
 
Paniti napok

Augusztus 8-án két munkatársunk jelen volt a Paniti napokon, és elsősegélypontot biztosítva segítséget nyújtottak szükség esetén, illetve vérnyomást és vércukorszintet mértek azoknak, akik ezt igényelték. Nyitottak voltak ugyanakkor a beszélgetésre és más medikális kérdések megválaszolására is, amennyiben valaki ilyen témában érdeklődött.

Read more...
 
Székesi napok

A Székesi napok alkalmával újból felkérés érkezett az önkormányzat részéről, így egy munkatársunk július 22-én jelen volt a rendezvények helyszínén, és szükség esetén elsősegélyt nyújtott, illetve válaszolt az érdeklődők kérdéseire.

Read more...
 
Bonyhai kastélynap

2017. július 8-án második alkalommal vettünk részt munkatársainkkal a Bonyhai Kastélynapon, ahol egészségügyi pontunknál vérnyomást és vércukorszintet mértünk az ezt igénylőknek.

Read more...
 
Ernyei napok

A korábbi évekhez hasonlóan nyaranta, a falunapok főszezonjában több felkérésünk is van önkormányzatok részéről, hogy lehetőség szerint vegyünk részt a rendezvényeiken, és elsősegélyponton álljunk készenlétben, ha valakinek szüksége van segítségre.

Read more...
 
Idősek napja 2016

„Lehet, hogy Isten nem olyan módon válaszol imáidra, ahogyan elképzeled, vagy nem akkor, amikor kéred, de ha bízol benne, Ő válaszolni fog, úgy, ahogy a LEGJOBB NEKED.” (www. maiige. hu)

Read more...